Stichting Super Youth

Een dag om van te dromen. Stichting Super Youth organiseert leuke dagen uit voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 25 die kanker hebben of hebben gehad.

Stichting Super Youth is in februari 2009 opgericht door de toen 17 jarige Rebecca en organiseert ieder jaar een dag om van te dromen voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 25 jaar die kanker hebben of hebben gehad.

Ze heeft deze stichting opgericht omdat ze merkte dat ze ook na de behandeling behoefte had aan een dag waarop ze zich even geen zorgen hoefde te maken. Helaas was ze toen der tijd voor veel activiteiten te oud of mocht ze niet mee doen omdat ze al klaar was met de behandeling. Dus besloot ze om zelf een stichting op te richten die deze leuke dagen zou organiseren. Rebecca vind het heel belangrijk dat kinderen en jongeren die kanker hebben, maar ook die kanker hebben gehad een leuke, onbezorgde dag kunnen beleven waar ze even echt kunnen genieten. Want ook als je klaar bent met je behandeling heb je het af en toe nodig om er even tussenuit te gaan en met niets anders bezig te hoeven zijn dan gewoon genieten.

Rebecca is nog steeds de drijvende kracht achter deze stichting en zet zich nog iedere dag in voor Stichting Super Youth. Het dagelijks bestuur wordt op dit moment gevormd door vier enthousiaste vrijwilligers die er alles aan doen om de stichting tot een succes te maken.

Door de dingen die ze heeft meegemaakt is het voor Rebecca soms nog lastig om dingen in de toekomst te plannen. Ze leeft graag in het nu en geniet van ieder moment. Maar nu het met haar gezondheid goed gaat en alles steeds makkelijk word is ze toch ook een beetje bezig met de toekomst, met haar eigen dromen. Een van die dromen is om van Super Youth een grote succesvolle stichting te maken die minimaal twee keer per jaar een mooie dag voor de kinderen en jongeren organiseert.

Om dit te kunnen verwezenlijken begint zij in november 2015 aan haar onderzoekstage bij de stichting, om zo onderzoek te kunnen doen naar awareness bij goede doelen. Ze hoopt in april 2016 een uitgebreid advies op tafel te kunnen leggen waarmee ze samen met de rest van het bestuur de stichting naar een hoger level kan brengen in de jaren die hierop volgen.

In de toekomst wil ze de stichting graag uitbreiden zodat de stichting ook voor jongvolwassenen en jongere kinderen dagen om van te dromen kan gaan organiseren.

Super Youth dagen

Super Youth dagen

Aanmelden

De dagen die Stichting Super Youth organiseert zijn voor kinderen en jongeren van 10 t/m 25 jaar die kanker hebben of hebben gehad. We organiseren op dit moment twee keer per jaar een dag. Het thema van deze dag zal per keer verschillen en het programma zal er iedere keer weer iets anders uitzien. Bij de organisatie van onze dagen proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en behoeften van onze deelnemers. Ben je nog onder behandeling of zit je in een rolstoel? Geen probleem. Wij zullen een passend programma maken zodat jij gewoon gezellig mee kan. Hou de nieuwsberichten in de gaten voor de nieuwe data van onze dagen. Staat er nog geen nieuwe dag op de planning of vind je het thema niet zo leuk maar wil je wel graag een keer mee? Meld je dan vooral gewoon aan en laat ons weten wat jij graag zou willen doen. We proberen hier dan rekening mee te houden bij de organisatie van een volgende dag. Dus lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je aan via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke activiteit het beste bij jou past.

Bestuur

Rebecca ter Mors

Rebecca ter Mors

Voorzitter

Rebecca is de voorzitter en oprichter van Stichting Super Youth en is nog steeds de drijvende kracht achter de stichting.

Shirina Engelen

Shirina Engelen

Secretaris

  Sinds de oprichting in 2009 is Shirina al actief binnen het bestuur Stichting Super Youth. Eerst als secretaris en penningmeester, vanaf zomer 2016 nog als secretaris omdat Nick de functie van penningmeester heeft overgenomen.

  Nick van Dijk

  Nick van Dijk

  Penningmeester

   Sinds de zomer van 2016 heeft Nick zich als penningmeester aangesloten bij Stichting Super Youth. Hiermee heeft hij de functie overgenomen van Shirina.

   Jerry Engelen

   Jerry Engelen

   Bestuurslid

    Vanaf de oprichting is Jerry actief binnen het bestuur van Stichting Super Youth. Eerst als voorzitter, later toen Rebecca 18 werd als gewoon bestuurslid.

    Chloe van Dijk

    Chloe van Dijk

    Bestuurslid

     Sinds de oprichting in 2009 is Chloe al nauw betrokken bij de organisatie van de Super Youth dagen. Nu zij ouder is maakt zij deel uit van het bestuur en onderhoud zij samen met Rebecca de Facebook pagina van de stichting.

     Nieuws

     Verwendag

     Er komt weer een nieuwe Super Youth dag aan! Jazeker, je leest het goed! We gaan weer een hele fijne¬†nieuwe…

     Aanmelden: Nieuwe Adventure Day

     30 Januari 2017 Er komt weer een nieuwe Super Youth dag aan! Vanaf vandaag kan je jezelf aanmelden voor de…

     Klik op de foto om op onze blog te komen.

     Contact

     Heeft u een vraag, een leuke actie of wilt u gewoon meer informatie? Dan kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

     Contact

     +31 (0)6-34569162
     info@superyouth.nl
     Brabantlaan 55
     5735 KB Aarle-Rixtel

     IBAN: NL92 RABO 0122646363
     t.a.v. Stichting Super Youth te Aarle-Rixtel