Super trots! Want samen met 3 deelnemers staan wij in de nieuwe GirlZ!

  • december 19th, 2020
  • Nieuws
  • 0 Comments
  • Rebecca ter Mors
We zijn super trots! Want samen met 3 van onze (oud)deelnemers staan wij in de nieuwe GirlZ!!
We zijn super trots op Fieke, Iris en Marloes dat zij hun verhaal over het leven met kanker delen in de december issue van het meiden magazine. En wat zijn er prachtige foto’s gemaakt van de meiden!
En Rebecca is heel trots dat Super Youth wordt genoemd in het kadertekstje, met een link naar onze site:)
Bekijk hier de IGTV die zij erover maakte.

Wat vooraf ging aan deze publicatie

Begin november werd onze voorzitter Rebecca gebeld door Michelle, journaliste voor het meiden magazine GirlZ. In de december issue wilde de redactie namelijk graag een artikel plaatsen over het leven met kanker en daarvoor zochten ze meiden tussen de 13 en 23 jaar die het afgelopen jaar ziek waren of nog niet zo lang geleden ziek waren geweest. 

Dus gingen wij op zoek en kregen we een aantal hele enthousiaste reacties van onze (oud)deelnemers aan o.a. de Efteling Night. Nadat we alles goed hadden doorgesproken hebben we ze aan de journaliste gekoppeld. Michelle Iwema heeft de interviews gehouden en er hele mooie teksten van geschreven. Bianca Knol heeft mooie foto’s van de meiden gemaakt voor bij de artikelen. En nadat iedereen de teksten had goedgekeurd was dit het toffe eindresultaat.

We willen de redactie van GirlZ, Michelle Iwema die de teksten schreef en Bianca Knol Photography ontzettend bedanken voor deze mooie publicatie.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *