Aanmelden: Kids and Cars

  • februari 20th, 2018
  • Nieuws
  • 0 Comments
  • Rebecca ter Mors

Aanmelden voor Kids & Cars is niet meer mogelijk.

Ook in 2018 organiseert Tafelronde 140 Papendrecht het mooi Kids and Cars evenement. Een toertocht met exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen en jongeren die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven als passagier mee mogen.

De Tafelronde heeft Stichting Super Youth uitgenodigd om samen met 10 deelnemers tussen de 6 en 21 jaar die kanker hebben of hebben gehad deel te nemen aan deze geweldige toertocht. Voorafgaand aan de tocht gaan we gezellig met elkaar lunchen en wacht er ons nog een leuke verrassing. Daarna start de toertocht en worden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigt in Papendrecht.

Wat: Kids and Cars
Wanneer: Zaterdag 14 April
Verzamel locatie: Omgeving Den Bosch
Tijd: 10:00 – 17:00 uur (geschatte tijd, het kan altijd iets uitlopen)
Aanmelden: Dat kan via ons aanmeldformulier.

Naast de organisatie vanuit Tafelronde 140 en hun deskundige vrijwilligers zal Rebecca vanuit de Stichting de hele dag aanwezig zijn om de groep te begeleiden.

Wil je meer weten of Kids and Cars? Neem een kijkje op hun website en bekijk de aftermovie van vorige jaar. Naast dat De Tafelronde deze geweldige dag organiseert voor de kinderen steunen zij ook een fantastisch doel, voor deze editie is dat de KanjerKetting.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *